koortsboom lapjesboom bij nijmegen

Vennen, Ruïnen en de Koortsboom

De B&B ligt tussen de Overasseltse en Hatertse Vennen, een prachtig en uniek stukje natuur. In de vennen groeien veel bijzondere planten en er leven diverse dieren. Naast de afwisselende natuur, vind je er ook ruïnen uit de Middeleeuwen. Heel bijzonder in de buurt is ook de koortsboom (ook bekend als lapjesboom). Volgens het volksverhaal verdwijnt je ziekte als er een lapje stof aan de boom geknoopt wordt.
 
B&B bij Hatertse Vennen

Wandelroutes in Gelderland: picknick

Neem een picknickmand mee en wandel de mooiste wandelroutes in Gelderland. Onderweg kom je de prachtigste plekjes tegen waar je kunt neerstrijken om te genieten van de lekkernijen die ik met veel liefde voor je heb ingepakt. Bewonder de natuur tijdens een welverdiende picknick. Of pak de fiets en rijd ontspannen door de vennen.
 
stad nijmegen

Citytrip Nijmegen, de oudste stad van Nederland

Wil je niet de natuur in, maar wil je je juist begeven in een bruisende stad? Doe dan een citytrip door Nijmegen, de oudste stad van Nederland. De stad ligt op nog geen kwartier rijden afstand van de B&B. Ik wijs je graag op de hipste koffietentjes, leukste winkels en gezelligste restaurants.
 
 
 

Enthousiast?

We verhuren slechts één appartement.
Wees op tijd met reserveren als je van deze unieke accommodatie gebruik wilt maken.
In het weekend: reserveren op basis van 2 nachten.