Je verlaat je drukke leven om even tot rust te komen middenin de natuur van de Hatertse en Overasseltse Vennen. Als je aankomt knisperen de blaadjes en takken onder je voeten en ruik je de frisse buitenlucht. Voorzien van alle luxe genieten van de stilte.
 
 
luxe-BB-768

Niet zomaar een Bed & Breakfast

Slapen tussen de vennen helpt je om weer helemaal tot jezelf te komen. In een warme, huiselijke sfeer geniet je van alle luxe die een B&B je kan bieden. Met mijn hospitality- en cateringachtergrond kan ik je voorzien van de heerlijkste culinaire hoogstandjes, van over de hele wereld.

Het appartement is meer dan een gewone Bed and Breakfast, het is van alle gemakken en méér voorzien. Een strakke keuken met koelkast en je eigen Nespresso-apparaat, een heerlijke openhaard en een iMac zorgen voor een extra luxe gevoel. In de buurt van Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Een ontspannen sfeer, hippe inrichting en niet te vergeten een unieke privébioscoop. Even helemaal tot jezelf komen tussen de vennen in deze unieke B&B.
 
terras-768px-

Terras met uitzicht op paarden

Op het privéterras geniet je van de rust die de omgeving je te bieden heeft, met uitzicht op een kudde paarden. Er gaat niets boven de frisse lucht die je ruikt tussen de vennen en dankzij het bosrijke landschap zit je heerlijk vrij.
In de zomer geniet je buiten van de serene sfeer met een huisgemaakte borrelplank, in de winter sla je behaaglijk een plaid om je heen en waan je je in een Winter Wonderland.
 
bios

Professionele thuisbioscoop

Het toppunt van luxe is de unieke professionele thuisbioscoop met de allernieuwste films. De thuisbioscoop is uniek in zijn soort en is in Amerika uitgekozen tot mooiste binnenhuisbioscoop! De bioscoop is geluidsdicht en voorzien van luxe relaxstoelen.
Ultiem genieten van de film zonder dat je er de deur voor uit hoeft.
 
koffiebeker-768px-

Heerlijke koffie

Als koffie ook jouw ding is, ben je bij mij aan het goede adres!
Niet alleen beschik je in de studio over je eigen Nespresso-apparaat, ik verzorg met liefde ook een verse kop koffie. Als beginnend barista maak ik de lekkerste koffie uit de omgeving.
 
ontbijt-Bed-Breakfast-768px-

Elke dag genieten van een luxe ontbijt

Je begint je dag echt goed met een overheerlijk ontbijt gemaakt van regionale producten. Ik serveer het ontbijt naar wens aan de lange eettafel in het sfeervolle appartement, op bed of buiten op het privéterras.


 
 
 
 

Enthousiast?

We verhuren slechts één appartement.
Wees op tijd met reserveren als je van deze unieke accommodatie gebruik wilt maken.
In het weekend: reserveren op basis van 2 nachten.